Ha ezt keresed…

Céltudatosan, eredményeket az embereken keresztül érem el és keresem a kölcsönös személyes hasznát a feleknek.

Harmonikusságra vágyom, becsülöm, ha mások is megfeszített tempóban dolgoznak, e közben törekszem, hogy élmény és egyensúly legyen.

Változások élére állok, újító szelleműen keresem az új lehetőségeket, módszereket, hogy jó ötletekkel ösztönözni tudjak másokat.

Gazdaságos működésemmel, kalkulálok mások tehetségével és erőforrásaival, illetve figyelek a gyakorlati eredményekre és, hogy a befektetések megtérüljenek.

Wieland Veronika

Wieland Veronika

Roland egy nagyon energikus, dinamikus fejlesztő, aki nem ismer lehetetlent. Kitartó stratéga, aki tudatosan építkezik a célok elérése érdekében.

Megoldás orientáltan gondolkodik és dolgozik ezért nagyon pozitív és inspiráló a jelenléte, közreműködése.

Szívből ajánlom őt azok számára, akik pont ezeket a vonásokat keresik egy jó coachban, trénerben vagy facilitátorban.

Nagy Béla

Nagy Béla

Rolandot, mint munkatárs ismertem meg. Már akkor is jellemző volt rá, hogy nyitott, érdeklődő volt és mindig törekedett arra, hogy jobb legyen.

Majd az élet úgy hozta, hogy „átlépett” a másik oldalra és megrendelőnkké vált. Amit megfigyeltem, hogy folyamatosan fejlesztette magát, tanult, és határtalan lelkesedéssel végezte a munkáját.

Hihetetlen karriert épített, az elért eredményei önmagáért beszélnek, csak ajánlani tudom!

Ismerjék meg, dolgozzanak vele, garantálom nyerni fognak!

Szabó Gabi

Szabó Gabi

Gyakran látom Rolandot dolgozni, coaching csoportban, mint csoportvezető.

Legutóbb egy fiatal hölgy volt a főszereplő, akivel cselekvésorientáltan dolgozott, A hölgy felrakta a színpadra önmagának különböző megéléseit, ott volt az, aki motiválatlan és fáradt, aki bizakodó és tettre kész, aki stabil és életélvező. Ez mind egyszerre megjelent, láthatóvá vált. A főszereplő megnézte ezt a sok részét kívülről, megérintette saját “élete”. Láthatta kívülről, milyen az, ha kapcsolódik az élethez és milyen az, ha nem. Roland finom szelídséggel, tisztelettel és teljes elfogadással volt jelen. A rendezés, amivel vizuálissá tette a főszereplő megéléseit kreatív volt, ezáltal létrehozott új felismeréseket.

Ez a coaching munka lényege. Használta a csoportot, stabil támogatást, együttműködő kapcsolódást hozott létre vadidegen emberek között. Remek munka volt!

Viatris
Training360
pwc
Packeta
Hecht
Lex Holding
Kyndryl
Kardex remstar
AKH
Veritas
Metropolitan
Shell
e-on
Penny
Bosch
Dannon
Erste
Mylan
KH
Evosoft
Richter
Sanofi
Continental
Mavir
HBO
T-online
UPC
Digi
Trilak
ALD
MÁV
H1
Duna House
Mapei
Cédrus
Licon
Publicis One
Kontúr Csoport
Hilltop
Venezia

Ügyfeleim mondták

Major Szilvia

Major Szilvia

Olyan trénerekkel szeretek együtt dolgozni, akiknél nem a dobozos tréning a cél. Képesek adott helyzethez, adott tréningcsoporthoz, ad-hoc módon felmerülő igényekhez alkalmazkodni. Mindezt humorral, kedvesen, mégis kerettartóan teszik. Egy tréning  – számomra – akkor jó, ha a tréning nap után tovább él a résztvevőkben, bármilyen módon. A Metropolitan Egyetemen Roland viszi a DISC tréning-modult, azért, mert a fenti szemléletet képviseli. Szeretek vele dolgozni; azt látom rajta, hogy meg akarja érteni az igényeimet, a meglévő tapasztalata, eszköztára lehetővé teszi a rugalmasságot, az elegáns lazaságot. Szívből tudom Őt ajánlani.

Major Szilvia
Karrier Centrum – My Brand Iroda igazgató
Tréning központ vezető
Budapesti Metropolitán Egyetem

Molnár Ágnes 

Molnár Ágnes 

Két erősséget emelnék ki Roland munkájával kapcsolatban, ami szerintem kulcs a készégfejlesztésben: olyan előkészítés, amely biztosítja a cégre, csoportra szabott tréning anyagot, illetve olyan gyakorlatias megvalósítás, ami azonnal kézzel fogható megoldásokat, ötleteket generál a résztvevőkben a fejlődésre.
Magam is részt vettem már egy képzésén, ami közben már azon gondolkodtam, hogy mit hogyan fogok változtatni, másképp csinálni a jövőben. És ez a lényeg: inspirálódás, motiválás a tovább lepésre, fejlődési igény kialakítása!

Molnár Ágnes 
Képzési vezető
Mylan Hungary Kft.