Csapatépítés másképp

Csodálatos sokszínűségünk – Több, mint csapatépítés

Amikor azt mondjuk csapatépítés, mindenkinek más jut eszébe. Bográcsozás, italozás, esetleg raftingolás, zsákban ugrálós sorversenyek, bowlingozás, és még sorolhatnám. Mindegyik más élménnyel és más eredménnyel próbálja összekovácsolni a csapatot.

Ez az egy napos program sokkal több mint csapatépítés. A közös élményt, csapatmunkát, játékosságot és kreativitást megtartva még fejleszti is a csapatot.

A program a viselkedéstípusokra épül ezért intenzív önismeretet és emberismeret hordoz magában, vagyis hatalmas haszna van a csapat számára és nem utolsósorban a csapat vezetőjének. Azon túl, hogy egy vidám napot töltenek el együtt a munkatársak, kellő információt is szereznek egymásról. Felismeréseiken keresztül megértik és vélhetően el is fogadják, hogy különböző módon állnak a feladatokhoz, kommunikációhoz, nehéz helyzetekhez, illetve az életben mindenhez. A program egészen biztosan megpiszkálja az önismeret, elfogadás és kommunikáció kérdéskörét, ami ugye alapja egy kiválóan együttműködő csapatmunkának.

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy ez egy játékba ültetett mini tréning.

A nap végterméke egy közösen elkészített vidám és tanulságos kisvideó, amiben a különböző temperamentumú csapatok mutatják meg magukat. Ezt a kisvideót később összevágva megkapja a csapat és egy örök emlék marad.