MFE tagság

Qualified Facilitátorként elhivatott vagyok a facilitatív módszertanokkal kapcsolatban, szakmai szempontból átitatta az összes olyan munkámat, ahol csoportokkal eredményeket kell elérni, legyen az tréning, workshop, megbeszélés vagy csoportcoaching.

Büszkeséggel tölt el, hogy 2021-ben alapító tagként részt vehettem a Magyarországi Facilitátorok Egyesülete megalapításában.

13 elismert és kellő képpen lelkes facilitátor kollégámmal úgy döntöttünk, hogy nagyobb teret adunk ennek a világszerte egyre jobban elismert, rendkívül eredményes és hasznos módszertannak.

Közös szakmai értékrendet és sokszínű élet-, munkatapasztalatot rakunk a közös együttműködésbe.

Az MFE célja, hogy népszerűsítsük és tudatosítsuk a facilitációt, mint önálló értékteremtő szakmát. Továbbá a szakma önszabályozása az ügyfelek számára történő magas minőségi közreműködés érdekében az IAF (Internation Assotiation of Facilitators) szakmai kompetenciáihoz igazodva.

Már az egyesület megalapítását megelőzően és utána is, 2018 óta minden évben ősszel csatlakozunk a Nemzetközi Facilitációs Hét-hez és egy egész héten keresztül számos workshop alkalmával mutatjuk meg és népszerűsítjük a facilitációt.

 

Kóstolj bele, éld át, tudj meg többet, csatlakozz!

 

Nemzetközi Facilitációs Hét 2019

Nemzetközi Facilitációs Hét 2020

Nemzetközi Facilitációs Hét 2021

Nemzetközi Facilitációs Hét 2022

Nemzetközi Facilitációs Hét 2023