A 2021-es Nemzetközi Facilitációs Hét margójára.

A 2021-es Nemzetközi Facilitációs Hét margójára.

Lelkes facilitátor csapatunk – immár egyesület formájában – ötödik éve rendezi meg a Nemzetközi Facilitációs Hét magyarországi rendezvénysorozatát. Minden év októberében lezajló egy hétig tartó eseményen, számos témában, helyszínen és profi facilitátor közreműködésével találkozhatsz a facilitációs szakmával és módszerrel.

Tavalyi évben, hogy színesítsük a programot és még több lehetőséget adjunk a vezetőknek a facilitáció felfedezésére, felajánlásokat tettünk, amit tombolán lehetett megnyerni.

Mindenképpen tanulságos és jóérzéssel ajánlom figyelmedbe annak a két résztvevő/vezető élménybeszámolóját, akik az én felajánlásaimat nyerték:

 

„Roland egy rövid, kétórás workshopot tartott számunkra, mely a szakmailag jól felépített, strukturált gondolkodásnak és az ehhez párosuló rugalmasságnak és jó humornak köszönhetően nagyon sikeres volt. Személy szerint nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi minden megvalósítható; felmértük a fejlesztendő területeket, tovább szűrtük azokat, és még egy akcióterv kidolgozására is maradt idő. Várakozáson felül sikerült a résztvevők bevonása is, így mindez hozzásegít minket ahhoz, hogy még hatékonyabb csapattá váljunk. Abban biztos vagyok, hogy Rolanddal való közös munkánk még nem ért véget!

Szép hetet, napot,

Marci”

 

“A Facilitációs Hét alkalmával megrendezett sorsoláson nyertem egy DISC-tesztet és egy hozzá kapcsolódó egy órás konzultációt Kardos Rolanddal.

Amikor kihúzták a nevemet, az nagyon felvillanyozott, mert bár csak távolabbról ismerve, de példaértékű volt számomra Roland munkássága. A kellemes, oldott hangulatú konzultáció alkalmával egészen új nézőpontból tudtam ránézni az erősségeimre és egyáltalán – önmagamra. Valamint új megvilágításba került számomra a szervezeti működésben betöltött szerepem, ami -részben- szunnyadó, gazdag erőforrásaimra hívta fel a figyelmemet. Ennek felismerésében Roland jelenléte és empátiája – ideális segítő és nagyszerű ajándék volt számomra! Ilyen minőségű munícióval ugyanis jóval hatékonyabban tudok dolgozni azóta – önmagamon is.
Biztosan nem fog csalódni, aki Roland szakértelmével lepi meg önmagát IS! 🙂

Jó szívvel ajánlom Őt és sok sikert kívánok a munkájához!”

Üdv.:

Robi”

 

Szóval…

  • A facilitáció egy megdöbbentően eredményes eszköz…
  • A Nemzetközi Facilitációs Hét élményekben és eredményekben gazdag…
  • Én pedig elkötelezett vagyok…

Éppen ezért, lelkesen ajánlom ezt az októberi eseménysorozatot. Mindenkit szeretettel várunk, aki embereket és csapatot vezet, döntéshozó vagy HR területen dolgozik.

További információ:

https://facilitacio.hu/nemzetkozi-facilitacios-het/

Egyesületünk:

https://facilitacio.hu/