Wieland Veró.jpg

Wieland Veronika

Roland egy nagyon energikus, dinamikus fejlesztő, aki nem ismer lehetetlent. Kitartó stratéga, aki tudatosan építkezik a célok elérése érdekében.

Megoldás orientáltan gondolkodik és dolgozik ezért nagyon pozitív és inspiráló a jelenléte, közreműködése.

Szívből ajánlom őt azok számára, akik pont ezeket a vonásokat keresik egy jó coachban, trénerben vagy facilitátorban.

_DSC2184.jpg

Nagy Béla

Rolandot, mint munkatárs ismertem meg. Már akkor is jellemző volt rá, hogy nyitott, érdeklődő volt és mindig törekedett arra, hogy jobb legyen.

Majd az élet úgy hozta, hogy „átlépett” a másik oldalra és megrendelőnkké vált. Amit megfigyeltem, hogy folyamatosan fejlesztette magát, tanult, és határtalan lelkesedéssel végezte a munkáját.

Hihetetlen karriert épített, az elért eredményei önmagáért beszélnek, csak ajánlani tudom!

Ismerjék meg, dolgozzanak vele, garantálom nyerni fognak!

Szabo_Gabi (2).jpg

Szabó Gabi

Gyakran látom Rolandot dolgozni, coaching csoportban, mint csoportvezető.

Legutóbb egy fiatal hölgy volt a főszereplő, akivel cselekvésorientáltan dolgozott, A hölgy felrakta a színpadra önmagának különböző megéléseit, ott volt az, aki motiválatlan és fáradt, aki bizakodó és tettre kész, aki stabil és életélvező. Ez mind egyszerre megjelent, láthatóvá vált. A főszereplő megnézte ezt a sok részét kívülről, megérintette saját "élete". Láthatta kívülről, milyen az, ha kapcsolódik az élethez és milyen az, ha nem. Roland finom szelídséggel, tisztelettel és teljes elfogadással volt jelen. A rendezés, amivel vizuálissá tette a főszereplő megéléseit kreatív volt, ezáltal létrehozott új felismeréseket.

Ez a coaching munka lényege. Használta a csoportot, stabil támogatást, együttműködő kapcsolódást hozott létre vadidegen emberek között. Remek munka volt!